Your Vision - Our Innovation

Tjänster

Vi tänker inte utanför boxen. Vi fyller den med idéer och genom åren har vi byggt upp en enorm idébank som gör att vi kan ta oss an en stor variation av uppdrag. Inget uppdrag är för stort, inget är för litet. Och framförallt är ingenting omöjligt.

Hela vår verksamhet baseras på att ta fram, förverkliga, förvalta och utveckla idéer. Oavsett om det handlar om design, event eller något helt annat. Vi blandar vår gedigna kunskap med intuition och fingertoppskänsla. Med andra ord är det hos oss dina idéer växer och blir till verklighet.

Inredningskoncept

Vi tar fram inredningskoncept för offentlig och privat miljö. Med stor kunskap i att skapa kreativa lösningar som förenar design, funktionalitet och varumärkesbyggande, utformar vi miljöer som ger mervärden och lönsamhet för våra uppdragsgivare.

Se utvalda projekt
Event

För oss handlar event om mötet mellan människor, vare sig det sker live, digitalt, i offentligheten eller i det slutna rummet. Upplevelsen går förbi förnuftet och träffar direkt i mottagarens hjärta. Vi har erfarenhet av stora produktioner, men arbetar lika gärna med mindre evenemang. Samtidigt ska vi leverera en bättre upplevelse än vad som går att finna någon annanstans.

Se utvalda projekt
Produkt / förpackningsdesign

En produktförpackning utgör en perfekt exponeringsyta där ni kan förmedla precis vad ni vill. En innovativ och tilltalande förpackning sticker ut och fångar kundens uppmärksamhet. Genom att aktivt och medvetet kommunicera produktens värde skapas en god relation till rätt målgrupp och i förlängningen ökar rätt produkt- och förpackningsdesign försäljningen.

Se utvalda projekt
Varumärkesbyggande

För ett effektivt varumärkesbyggande krävs en genomarbetad varumärkesstrategi. Vi hjälper er att skräddarsy en strategi som passar just era kärnvärden och som speglar verksamheten. Varumärkesstrategin skapar tydlighet både internt och externt, och den blir en roadmap med de allra viktigaste milstolparna. Genom företagsrelaterad storytelling, ”corporate storytelling”, fyller vi ert varumärke med levande berättelser kring företagets verklighet. Det handlar om att lyfta fram de allra bästa berättelserna och sprida dessa vidare.

Se utvalda projekt
3D-visualisering

Genom en 3D-visualisering får ni också en mer exakt bild och bättre känsla av hur ert projekt kommer att se ut när det är klart. Vi visualiserar helt enkelt era visioner innan de blir verklighet.

Se utvalda projekt