Riksbyggen Hyllie | Ideas

Riksbyggen Hyllie

Riksbyggen Hyllie - Valfriheten

Projektbeskrivning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Man är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Att låta arbetsuppgifterna styra var medarbetarna jobbar är världens roligaste arbetssätt – och det har vi verkligen tagit fasta på när vi tagit fram inredningskonceptet till Riksbyggens kontor i Malmö.

En väl genomtänkt kombination av cellkontor och öppet landskap öppnar upp för oändliga arbetssätt. Kreativa brainstormingmöten, fokusering i tysthet, telefonsamtal eller småprat inom projektgruppen är exempel på några aktiviteter som utförs bäst i vitt skilda miljöer. Här varvas mötesrum och showroom med en härligt inbjudande och elegant kafédel.

Bardisken i rostfritt stål, den frodiga murgrönan i den angränsande receptionen, fåtöljerna med stark accentfärg i anslutning till kafédelen och de härligt vita ljudabsorberande molnen i taket skapar en modern och tilltalande helhet som linjerar väl med ett ultramodernt kontor.

Fakta

Uppdrag:

Tjänster: