Ideas tar fram inredningskonceptet till speljätten Massives nya kontor i Malmö

Massive Entertainment väljer Ideas för att ta fram inredningskonceptet till sin 10.000 kvadratmeter stora kontorsfastighet, Eden. 

Det sägs att ”great minds think alike” och det stämmer verkligen i det här fallet. Massive Entertainment skapar fantastiska världar virtuellt och vi på Ideas är experter på att skapa fantastiska miljöer i den verkliga världen. Därför är med stolthet vi nu kan avslöja att Ideas fått uppdraget att ta fram inredningskonceptet till Massives nya jättekontor vid Möllevången i Malmö. 

“Vi är väldigt glada över att arbeta med Ideas. Deras härliga energi och kreativitet hoppas vi kunna skapa ett unikt inredningskoncept där kreatörer från hela världen kan mötas för att skapa världens bästa spel”, säger David Polfeldt, vd för Massive Entertainment.

Massiv har satt Malmö på världskartan med sina enorma spelsuccéer och framgångarna gör att man växer snabbt. Bolaget är snart uppe i 600 anställda vilket ställer stora krav på kontoret. Nästa år lämnar man sina nuvarande lokaler på Drottninggatan för den nya kontorsfastigheten. 

”Samarbetet med Ideas känns jättebra. Vi har väldigt speciella behov för vår verksamhet. Hela Ideas team är lyhört, strukturerat och väldigt kunnigt. Samtidigt vågar de utmana oss och ta fram oväntade idéer,” säger Louise Tham, projektledare på Massive Entertainment.

Arbetet med det nya inredningskonceptet har precis inletts och från Ideas håll ser man stora möjligheter att göra en redan extremt attraktiv arbetsgivare ännu hetare. 

”Det känns självklart fantastiskt att samarbeta med Massive. Med vår kunskap om fysiska miljöer är jag säker på att vi kan bidra till att locka ännu fler människor till Massive. Vårt mål är att skapa den mest optimala miljön för bolagets anställda, samtidigt som vi vill överträffa deras yttersta förväntningar, säger Tony Rydberg, creative manager på Ideas.