Kungsleden Hyllie | Ideas

Kungsleden Hyllie

Kungsleden Hyllie - Skandinaviska toner

Projektbeskrivning

Fastighetsförvaltaren Kungsledens nya kontor i Malmö är en designdröm där ljusa, skandinaviska ribbpaneler och stora glaspartier möter mjuka mattor och levande armaturer som pendlar ner från det svarta, sobra taket. Balansen mellan rena linjer och spännande former skapar ett tidlöst uttryck som samtidigt ger utrymme åt det lekfulla och bildar en öppen, positiv, energifylld och inkluderande atmosfär.

Eftersom Kungsleden är en dynamisk arbetsplats har vi tagit fram en aktivitetsbaserad och flexibel kontorslösning, med flera touch-down platser, kreativa ytor och relaxrum. I såväl mötesrummen och de mindre arbetszonerna som i de öppna ytorna står funktion i fokus – och de tekniska lösningarna håller en mycket hög nivå.

Färgpaletten står på en grund av jordnära toner och mixas med små färgklickar i bland annat orange. Kontrasten i färgerna blir både sofistikerad och spännande. Samtidigt får en stor andel gröna växter ta plats i miljöerna för en harmonisk naturupplevelse. Och eftersom Kungsleden arbetar med fastigheter där hållbarhet står i fokus har vi arbetat mycket med återbruk och fler av möblerna har kunnat återanvändas och restaurerats.

Fakta

Uppdrag:

Tjänster: