Ideas nya kontor | Ideas

Ideas nya kontor

Ideas nya kontor - Skånes snyggaste kontor

Projektbeskrivning

Efter en totalomvandling av våra lokaler har vi tagit vårt kontor till helt nya höjder och skapat en underbar, urban miljö där helheten binds samman av innovativa lösningar och lekfulla detaljer.

Arbetsytorna är designade efter ett aktivitetsbaserat arbetssätt och rymmer kreativa hörn, tysta zoner, lounge-ytor, ergonomiska arbetsstationer och projektrum med väl tilltagna touchscreens. Här har vi som ett svar på framtidens sätt att arbeta både fasta och flexibla arbetsplaster.

I våra lokaler väcks alla sinnen till liv genom musik, doft och smaker. Det visuella uttrycket tar också stor plats i form av flera specialframtagna print. Våra två mötesrum är utrustade med den senaste tekniken för snabb skärmuppkoppling och mötesbokning. Särskilt stolta är vi över vårt mötesrum ”Katedralen”. Genom en supercool foliering av en bild på Sankt Paulskatedralen i London skapas ett enormt djup och en extra dimension.

Vi på Ideas är skräddarsyr inredningskoncept som linjerar med våra uppdragsgivares identitet och kärnvärden. Vi lever som vi lär och vårt eget kontor är inget undantag, det är helt klart en arbetsplats att längta till.

Fakta

Uppdrag:

Tjänster: