EN MAGISK KÄRLEKSRESA
För Skånetrafikens räkning har vi skapat ”Pusshållplatser” i fyra städer: Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Syftet är att stärka Skånetrafikens varumärke genom att sprida kärlek och glädje på Alla hjärtans dag. 
De fyra kärleksdestinationerna är busshållplatser belägna intill varje stads tågstation. Ett gigantiskt, rött hjärta fångar ögat på håll och visar att det här är en hållplats långt utöver det vanliga. Vid varje busshållplats finns två stora hjärtan, uppbyggda av hundratals röda rosor. Ett hjärta skapar den ultimata Alla hjärtans dag-inramningen, där människor tar bilder och delar budskapet #kollektivkärlek i sociala medier. I varje hjärta kan dessutom människor skriva en kärlekshälsning. 
Vid varje busskur finns vår fantastiska eventpersonal, som välkomnar besökare, håller varje hållplats ren och fin och inte minst, spelar härliga kärlekslåtar som får människor på extra gott humör.  
För att höja nivån ytterligare ett snäpp besöker en skicklig magiker varje Pusshållplats för att sprida såväl magi som kärlek. Vår magiker, självklart klädd enligt dagens tema, får förbluffande saker att hända rakt framför ögonen på människorna som besöker hållplatserna. Han serverar sin ”close-up-magi” med gott snack, glimten i ögat och med kärleken i fokus. 
Vår magiska kärleksresa är definitivt den stora snackisen under All hjärtans dag 2019!