Bricks Hub | Ideas

Bricks Hub

Bricks Hub - Maxade miljöer

Projektbeskrivning

I kontorshotellet Bricks Hub hittar man alla delar som ett modernt företag kan tänkas behöva – och några till. Här har vi noga planerat och designat lokalerna så att företagare i vitt skilda branscher kan anpassa sina arbetsplatser efter eget behov.

Bricks Hub kan anpassas till såväl öppet landskap som aktivitetsbaserat, eller vanliga rum. Självklart har vi tagit fram gemensamma konferensrum som mixas med mindre mötes- och telefonrum, allt för att maximera ytan på bästa tänkbara sätt.

Här befinner man sig i helt olika miljöer på en och samma gång, då alla mötesrum och öppna mötesplatser är av olika karaktär och där människor går genom varierande miljöer. Det är maxad energi och härlig harmoni. Det är avskalat och dekorerat. Ingen yta är den andra lik, men helheten knyts ihop av naturliga och harmoniska övergångar där främst mattorna spelar en stor roll.

Här bjuds det in till såväl koncentrerat och ostört arbete som gemenskap och glädje. Härlig grönska slingrar sig genom lokalen, lekfulla detaljer blandas med roliga budskap som väcker nyfikenhet och självklart finns här en uppsjö flexibla sittmöjligheter.

Fakta

Uppdrag:

Tjänster: