Ideas - Kjell & co

Bricks Eatery.

Bricks Eatery på Ideon i Lund ville förnya sin lunchrestaurang och ge den en mer ombonad och modern känsla. Utmaningen var att göra detta utan att byta ut alla befintliga möbler. Vår lösning? En stilren och sofistikerad makeover där vi bevarade möblerna och istället lyfte in varma, naturliga material och flera specialsnickerier.

Vi skapade en välkomnande och inbjudande atmosfär genom att addera gröna toner, ljusa träslag och mängder av växter. För att bryta upp den öppna ytan och skapa en mer intim miljö byggde vi platsbyggda soffor, dekorativa spaljéer och avgränsande hyllsystem som inte bara gav rummet struktur, utan också blev en estetisk höjdpunkt. Dessa specialsnickerier ger en mer levande och ombonad känsla och fungerar samtidigt som praktiska lösningar för att definiera olika områden i restaurangen.

 

 

Med ny design förvandlades Bricks Eatery från en klassisk lunchrestaurang till en varm, modern och inbjudande mötesplats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en helhetsupplevelse. Kombinationen av gröna nyanser, vitt glaserat kakel, textila avgränsningar och skräddarsydda trädetaljer ger restaurangen en ny, inbjudande karaktär som verkligen sticker ut.

Foto: Charlotte Eugenié

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård