Ideas - Kjell & co

Prevas.

Prevas Test & Measurement huvudkontor ligger mitt i centrala Lund och är vårt andra Prevas kontor som vi fått uppdraget att förädla. De är en av Sveriges största leverantörer av skräddarsydda test och mätsystem för hårdvara, med erfarna konsulter inom MedTech, tillverkning och telekombranschen.

Vi hade nöjet att förvandla denna arbetsplats till en harmonisk och inspirerande miljö där varje detalj noggrant valts ut för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Med jordtoner och mjuka gröna nyanser i fokus, kombinerade vi naturfärger och återvunna material för att ge rummen en tidlös och hållbar karaktär.

Varje möbel har antingen handplockats eller varsamt återbrukats, inklusive omklädda och återvunna egna möbler, vilket bidrar till en unik och personlig känsla. Textila lösningar som gardiner och ljuddämpande tyger förhöjer komforten och skapar en tyst och rofylld arbetsmiljö.

Vi skapade en specialdesignad köksö på hjul med multifunktion för att möta olika behov, och arbetsplatserna är anpassade för att stödja varierande arbetsuppgifter. Mötesrummen erbjuder flexibla sittlösningar, med hög prioritet på både ljudisolering och belysning för att skapa optimala förutsättningar för kreativa möten.

I den generösa loungesittningen finns det möjligheter att informellt sitta och arbeta eller ta ett möte över en kopp kaffe. Den har blivit en grönskande oas med rikligt med växter som även bjuder in till avkoppling och reflektion, vilket gör detta utrymme till mer än bara en arbetsplats – det är en plats där välmående och produktivitet går hand i hand.

”Vi har anlitat Ideas för att hjälpa oss med färgval, golv, och möbler till vårt nya kontor, och vi är otroligt nöjda med resultatet. Från början var lokalen en stor, öppen yta utan väggar, men tack vare Ideas expertis och stöd genom hela processen har vi nu ett komplett kontor som inte bara är funktionellt, utan också mysigt och hemtrevligt.
Deras engagemang och förmåga att förstå våra behov har varit ovärderlig, och vi kan varmt rekommendera dem till andra som söker en pålitlig partner för inredningsprojekt.”

/ Rebecca Honnér, HR- och kontorsansvarig på Prevas Test & Measurement.

Foto: Charlotte Eugenié

Skapa plats för framgång.

Varmt välkommen att kontakta Kim så berättar hon mer om vad vi på Ideas kan göra för just ditt företag.

Ideas - Kim Hagård