Drömbröllop på hotell Gässlingen

Hotell Gässlingen är vackert beläget i skånska Skanör, omgivet av fantastisk natur och med havet som närmaste granne. Helt enkelt den perfekta platsen för en storslagen bröllopsfest.

I september 2018 arrangerade vårt eventteam Ideas första, men absolut inte sista, bröllop. Vi förvandlade hela hotell Gässlingen till en romantisk dröm. Framför en grönskande fotovägg förevigades såväl brudparet som alla vackra gäster. Poolen fylldes med vita ballonger som såg ut att sväva över vattenytan. Lokalen kläddes i böljande vitt tyg för att skapa en förtrollande atmosfär och dukningen var både iögonfallande snygg och stilren.

Vårt eventteam tog hand om helheten, från de eleganta bordsplaceringskorten och menykorten till dekoren och musiken. Hela tiden med brudparets önskemål i fokus och med kontinuerlig kontakt och avstämningar. För oss på Ideas är bröllopsdagen en dag då det viktigaste är att alla gäster bjuds på en fantastisk upplevelse i allmänhet och där brudparet får sina vildaste förväntningar överträffade i synnerhet. Och frågar man vårt lyriska brudpar så är vi helt klart godkända i vår bröllopspremiär: ”Ni skapade en helt fantastisk fest för oss, den var magisk. Det blev en helt oförglömlig dag”, säger de.

Fotograf: Mattias Berglund